TRENINGSREISE

Lene Alexandra har de siste 10 årene ledet flere populære treningsreiser, og inviterer i samarbeid med Apollo Sports deg med på en ny sporty reise hvor du kan fokusere på deg selv en hel uke. Målet er at du skal kunne samle energi og komme tilbake fra denne turen som en sterkere utgave av deg selv, både mentalt og fysisk! Vi har hatt med oss kvinner fra 18-65 år på tur, og denne turen passer for alle, uansett alder og fysikk. Det vil bli fokus på variert trening så alle kan oppleve treningsglede, mestringsfølelse og selvutvikling.  Lene Alexandra har også i år med seg en dyktig assistent som tilrettelegger og kvalitetssikrer så alle kan føle seg inkludert og ivaretatt.

Du får friheten til å være deg selv, senke skuldrene, prøve ut forskjellige treningsformer og utfordre deg selv. Du kan skjemme deg selv bort med god mat, sol, avslapning, velvære og ikke minst bli kjent med andre likesinnede. Flere av de som har vært med på reisene har reist alene, men har kommet hjem med minner og venner for livet. Vi skaper en trygg atmosfære hvor vi heier hverandre frem: sammen er vi sterkere!

Treningsreisen vil bestå av en kombinasjon av styrke og kondisjon + avslapning. Sammen skal vi ha fokus på variert trening og god teknikk som gir mestring, måloppnåelse og forebygger skader. Vi har også fokus på den mentale biten og du vil få muligheten til å bli bedre kjent med deg selv og utvikle deg mentalt sammen med en gjeng med andre herlige sporty damer som også ønsker bli en sterkere utgave av seg selv. 

Vi tenker helhetlig der kropp og sinn henger sammen, og jobber med selvfølelsen slik at alle på slutten av oppholdet vil kunne føle seg bra nok.

FOR MER INFO OG BOOKING KLIKK HER