Mann 50

Leder Advokat

1. Målbevisst, resultatorientert og lang erfaring/kompetanse 2. Oppfølging på et annet nivå enn andre 3. Omgjengelig og motiverende

Mann 50

Mann 44

Leder Shipping

LA bryr seg virkelig om kunden langt utover hva en vanlig PT normalt ville gjøre. Hun er veldig tilgjengelig og tenker helhetlig i sin coaching for de som ønsker å benytte seg av det. Videre har LA bevist så mye i livet sitt, bl.a evnen til endring, struktur, hennes vinnerskalle, fitness og styrke resultater . -Fortrolighet -Trening i private omgivelser -skadeforebyggende trening -målbare resultater -generelt gode råd ift trening, kosthold, livsstil work/life balance. -kjemi

Mann 44

Martine Sagen

2 plass i NM Bikinifitness

Gjennom å være endel av LA Lifestyle familien har jeg funnet meg selv, blitt en sterkere utgave av meg selv både fysisk og psykisk, og med dette fått en bedre livskvalitet. Jeg vil uten tvil si at det er den mentale styrken jeg er mest takknemlig for. Det å føle seg bra nok, et bedre selvbilde og trua på meg selv. Dette hadde jeg ikke klart uten å ha alle de andre i LA Lifestyle i ryggen, som har åpnet øynene mine og støttet meg gjennom hele prosessen. Man kan klare mye alene, men sammen er vi sterkere!

Martine Sagen

Silje Senning

Sosionom

Jeg ble kjent med Lene Alexandra for veldig lenge siden. Hun har alltid vært en motivator for meg. Hun pusher grenser og når mål hun setter seg. Jeg hadde lyst på en endring. Ville pushe grensene mine, kjenne på hva som ville skje med kroppen min og sinnet mitt om jeg satte mat og trening i system. Via Bikiniakademiet fikk jeg diett- og treningsprogram. Utrolig lærerikt og gøy. Jeg gikk ned mange centimeter rundt hofter og midje, og fikk virkelig strammet opp. Lene Alexandra har enormt mye kunnskap og jeg har lært om hvordan kroppen min fungerer på diett!

Silje Senning

Silje Senning

livsstilsendring 30 kilo på 4 år

Da jeg ble kjent med Lene Alexandra, fikk jeg motivasjon til å endre livsstilen. Hun ga meg støtte og veiledning som bidro til at jeg ble sterkere, mer trygg i meg selv og gikk ned 26 kilo på 7 måneder. Hun utfordret meg på mange områder, og jeg var ofte utenfor min egen komfortsone. Det var både skummelt og veldig gøy. Dette vokste jeg mye på. Treningene sammen med Lene Alexandra var utrolig morsomme, og vi gjorde mange forskjellige ting, alt fra styrketrening og løping til svømming, sykling og turer i naturen og på fjellet.

Silje Senning

Tina Hellstrøm

Gikk ned 15 kg på 2 år

Jeg var så heldig å få være med på treningstur med Apollo reiser og lene Alexandra til Kreta våren 2019. Dette burde vært på blå resept. Jeg er evig takknemlig for at jeg fikk oppleve dette. Komme seg ut av komfort sonen , prøve forskjellige treningsformer og ikke minst samholdet og me time. Tror jeg aldri har vært så støl og glad på engang. Jeg var ikke godt trent da jeg dro, og gruet meg veldig . Men da jeg møtte Lene og alle de flotte damene forsvant frykten min.

Tina Hellstrøm

Ine Pettersen

Utvikler Bouvet

Etter mange år med skader, trening uten resultater, dårlig selvtillit, sosial angst og følelsen av å gå rundt meg selv i sirkler, så var jeg klar for en solid livstilendring. Mitt hovedfokus ved siden av styrketrening og en strammere kropp, er psykisk helse - slik at jeg kan prestere bedre på golfbanen, på jobb og livet generelt. Lene har hjulpet meg med å finne tilbake gleden ved å være meg på alle arenaer i livet. Lene tror på meg og mitt potensiale og nå gjør jeg det også. Den innsikten og forståelsen Lene har av livet gjør at hun er full av omtanke, ydmykhet, engasjement og en herlig råskap. Beinharde treningsøkter og mental trening har gitt meg en mestringsfølelse og en ny glød jeg kun har drømt om. Lene Alexandra er på mitt lag and the sky is the limit!

Ine Pettersen

Kristin Kløve Graue

2. plass i NM i Bikini Fitness

Mai 2016 var jeg med på treningsreisen til Lene Alexandra, der jeg fikk tilbud av Lene om å bli med på temaet hennes «Team LA Lifestyle» Lene coachet meg og resten av den fantastiske gjengen til NM i bikinfitness. Det gikk over all forventning og endte med en 2.plass i NM. Heilt siden eg møtte Lene Aleksandra har hun spilt en stor rolle for meg! Både som ei god venninne, støttespiller og motivator!

Kristin Kløve Graue

Elisabeth Svendsen

Crayon

«Lene Alexandra har vært min PT siden juni 2012 og er en fantastisk PT! Hun er så mye mer i tillegg og det gjøre henne til en helt unik og spesiell PT. Hun ser hele menneske, er 100 % tilstede og får meg til å føle meg verdifull – kan man ønske seg mer?Etter at jeg begynt med LA som min PT, har jeg ikke tenkt den tanke en eneste gang. Det å trene med henne er som å være med i «71 grader nord» - du vet aldri hva du får som oppgaver, hvor langt de er eller hvor tøffe dem er og det er helt supert! NÅ har jeg sprengt grenser, gjort ting som jeg ikke hadde drømt om en gang og jeg har fått mange god opplevelser av mestring. Og det beste av alt jeg er blitt sterkere enn noen gang.»

Elisabeth Svendsen

Arnfinn Gisleberg

Institusjonssjef

Øverst på ønskelisten da jeg rundet 50 i fjor hadde jeg satt «God helse». Etter å ha røket korsbåndet for andre gang var hverdagen min mer passiv enn på lenge. Ikke fikk jeg trent styrke, og det var smertefullt å løpe. Mine venner, med Hovden Alpinsenter i spissen, skjenket meg et halvt års trening med Lene Alexandra i bursdagsgave – og det gjorde susen!

Arnfinn Gisleberg

Bjørn Fredriksen

Markedsdirektør

Etter å ha vært fraværende fra trening og mye kos var ikke formen som ønsket. Jeg møtte Lene hos noen felles bekjente der hun fortalte om hva hun hadde oppnådd med kundene sine, og jeg ble fort nysgjerrig på hva Lene kunne hjelpe meg med. Jeg har lært meg å pushe meg mer, og ordene fra Lene, «du klarer to til» har blitt med på min egentrening. Min erfaring er at man presser seg mer med PT (Lene), og det gir raskere resultater.. Det har vært lett å spørre Lene om tips og jeg har fått god oppfølging hele veien. Dette innebærer skryt og «heiarop» når det er fortjent, og tydelighet når hun forventer mer innsats.

Bjørn Fredriksen