LIFE COACHING - PRIVAT EN TIL EN

Jeg trener kun noen få utvalgte og har fokus på å skape de beste resultatene. Jeg ønsker heller å følge opp noen tett framfor å ha flest mulig kunder da jeg har fokus på kvalitet framfor kvantitet. Jeg trener i hovedsak mine faste coachingkunder på et privat studio på Frogner hvor vi kan trene uforstyrret og privat med full fokus på deg og din utvikling. Jeg har de siste 10 årene primært coachet gründere og næringslivsledere som har en svært hektisk hverdag og som setter pris på taushetsplikt og privatliv.

Jeg har hatt venteliste siden 2011, men det hender det hender det åpner seg muligheter. Jeg prioriterer deg som virkelig er motivert for å gjøre en endring og er villig til å gjøre det som skal til.

Inkludert i pakken:

Tilgang til trening i private en til en rom, Inkluderer konsultasjon med oppstartssamtale med kartlegging og tydeliggjøring av målsetning, Måling av framgang underveis i prosessen, Tilgang til lekre bad og fasiliteter, kvalitetsutstyr fra Eleiko, Kostholdsveiledning, Treningsprogram til egentrening ved behov, Mulighet til å stille spørsmål på whats up, 2 PT timer i uken. NB! Minimum 6 mnd. Begrenset antall! Maks 10 personer i året. (VENTELISTE)