VISJON

Foto: Hilde Brevig

«Min visjon handler om å bidra til mer frihet og respekt for ulikheter ved å inspirere mennesker til å leve mer i tråd med sine  verdier så de blir mer av seg selv og enda mer av den de ønsker å være»

«Jeg har alltid vært målbevisst og digger og nå mål. Tidvis er jeg ganske ekstrem og jeg VET hva det vil si og sprenge grenser og å gå inn i prestasjonsmodus. Det er begrenset hvor mange mål jeg kan nå alene. Derfor synes jeg det er spennende å være med på din reise og fungere som din coach, sparringspartner og støttespiller slik at DU når ditt mål. Din suksess er min suksess! Sammen er vi sterkere!»

Hvem kan bli coachet av meg?

Som coach er jeg ærlig, direkte og utfordrende. Derfor passer jeg best til å coache deg som har bestemt deg for et konkret mål og er villig til å gjøre det som skal til. Og jeg blir tent av ekstreme mål!  Jeg startet min karriere i SATS 2011 som personlig trener. Det var et fint sted og starte, men jeg startet for meg selv etter 6 måneder på et privat PT studio. Jeg har også brukt mye penger på dyktige coacher og mentorer for å lære mest mulig. Jeg har vært heldig å få tilbringe tid med veldig mange dyktige mennesker og vinnerskaller. Jeg utdannet meg videre til mental trener og Coach siden jeg raskt forstod at det var viktig og tenke helhetlig. Samtidig er jeg høysensitiv, har mye livserfaring og er derfor over middels god på å sette meg inn i andre menneskers situasjon. Jeg har bakgrunnn som håndballspiller. Jeg har pallplasseringer i fitness i Norge og utlandet samt at jeg i 2008 vant » Skal vi danse» på TV2. Vektnedgang, fettforbrenning, kroppsdesign, muskelvekst, styrketrening og livsstilsendring har jeg mange års erfaring med. Noe av det jeg er aller best på er å se menneske. Jeg har coachet utøvere i fitness, sprint, ski, sykling, triatlon og løping. Her har jeg da i hovedsak hatt ansvar for styrkedelen og den mentale delen. Jeg har side 2012 jobbet mest med mannlige næringslivsledere. Det har vært mitt spesialfelt. Jeg har 15 års erfaring fra showbiz og jeg har vært grunnlegger, eier og leder av et selskap. Derfor coacher jeg ofte mest artister, skuespiller, utøvere, gründere og næringslivsledere. Jeg tiltrekker meg sterke personligheter som vet hva de vil. Jeg er ikke redd for å si hva jeg mener uansett hvem du er da jeg kun har en god intensjon og ønsker at vi sammen skal lykkes. Når det er sagt har jeg coachet all slags folk og så lenge du har et tydelig mål og er gira på å nå det må du gjerne ta kontakt med meg.

Hvorfor skal du velge meg?

  • Jeg stiller høye krav til meg selv og liker ikke gjøre ting halvveis.Jeg er født nysgjerrig og liker alltid vite hvorfor. Derfor sjekker jeg opp om det er noe jeg ikke føler jeg har nok kunnskap om som jeg trenger å vite for at vi skal nå målet.
  • LIDENSKAP: Jeg får kick av å se deg nå dine mål og vokse som menneske! Å jobbe med coaching er det beste som har skjedd meg. Det gir livet mitt mening.
  • Jeg trener seriøst selv og har flere ganger stått på pallen. Jeg tester alltid metoder, treningsprogram og dietter på meg selv før jeg anbefaler det til andre. I Walk the talk!
  • Jeg er resultatorientert og jeg liker å vinne! Når jeg coacher deg er vi på lag og jeg digger å bidra til at du presterer ditt beste uansett arena. Jeg bryr meg!
  • Noe av det jeg er aller best på er å se ditt potensial og hva vi kan få til sammen. Jeg ser muligheter samtidig som jeg er god på å stille de rette spørsmålene for å få deg til å tenke. Jeg stiller spørsmål som skaper en bevisstgjøring og fasiliteter deg på vei mot målet.
  •  Jeg er god på å lese de fleste mennesker. Jeg er født nysgjerrig og stiller spørsmål for å bli bedre kjent med deg slik at det er enda større sjanse for at vi lykkes. Jeg lytter til dine behov samtidig som jeg utfordrer deg. Jeg ser helheten og henter inn ekspertise der jeg ser det er behov. Jeg er ærlig og tar taushetsplikten  på alvor. Jeg har trent mange mennesker som er opptatt av diskresjon.
  • Jeg tror på at vi er under evig utvikling for resten av livet. Jeg innser mine begrensninger og vet jeg har mye å lære. Men den dagen jeg tror jeg er utlært er jeg ferdig. Jeg tror ikke jeg vet og kan alt best. Jeg er ydmyk og åpen for å lære mer.
  • Som kunde av meg kan du forvente at jeg gjør mitt absolutt ypperste for at du skal få til det du ønsker med treningen, og derfor er jeg opptatt av at vi setter oss ned og får en god samtale første gang vi treffes. Forventningsstyring er viktig slik at vi vet vi snakker samme språk. Da er det mindre sjans for misforståelser og samarbeidet vårt blir mer smidig.
  • Jeg tror på at kjemi er 40% av resultatet vi sammen skal skape. Om jeg ikke tror jeg er den rette coachen for deg er jeg ærlig og kan gjerne anbefale noen jeg tror vil være en bedre match for deg.
  • Jeg liker å spre glede og å se deg lykkes!