Omtaler

Arnfinn Gisleberg – Institusjonssjef

Arnfinn Gisleberg

Øverst på ønskelisten da jeg rundet 50 i fjor hadde jeg satt «God helse». Etter å ha røket korsbåndet for andre gang var hverdagen min mer passiv enn på lenge. Ikke fikk jeg trent styrke, og det var smertefullt å løpe. Mine venner, med Hovden Alpinsenter i spissen, skjenket meg et halvt års trening med Lene Alexandra i bursdagsgave – og det gjorde susen!
 
I en travel arbeidshverdagen som institusjonssjef, familiemann, musikant og student (Master i Styring og ledelse) ble det et puslespill å få trent. Men med Lenes kyndige, myndige og vennlige veiledning gikk det stadig fremover. I vår meldte jeg meg og mine arbeidskollegaer på Holmenkollstafetten 2017 – vi fullførte med glans og skal snart ut på nye stafetter. I vinter kunne jeg dessuten stå slalom igjen – uten smerter!
 
Fra å ha en lav mestringsfølelse har jeg nå fått tilbake troen på at jeg også kan leve litt sunnere og være i litt bedre form enn før – og det er en herlig følelse! Lene har fått meg opp av sofaen og gitt meg energien og troen tilbake. Lene bryr seg genuint om andre mennesker og har hatt evnen til å motivere meg som ingen andre. Tusen takk!

Reidar Moe – Vernepleier

Reidar Moe

Jeg tok kontakt med Lene Alexandra fordi jeg trengte råd/veiledning angående trening Med utgangspunkt i de målene jeg hadde satt meg,så skreddersydde Lene Alexandra et program for hvordan dette kunne oppnås . I tillegg til trening,så hadde dette programmet også fokus på kosthold.Ved at jeg fulgte dette skreddersydde programmet ga seg utslag i positive og merkbare forandringer. Ved siden av fysiske forandringer( gå ned i vekt og bli i bedre form), så ga det seg også utslag i forbedret psykisk helse. Hun ga meg en mestringsfølelse jeg ikke har hatt før og at jeg bra nok som den jeg er. Hun er full av omtanke og engasjement og er 100 % tilstede. Jeg måtte dessverre slutte med å ha Lene Alexandra som min personlig trener p.g.a flytting. Jeg har likevel fortsatt glede av det hun lærte meg om trening og kosthold.

Ingrid Fjeldstad – Bilselger

Ingrid Fjeldstad

Lene Alexandra ble jeg kjent med da jeg meldte meg på treningstur til Miami i mars 2015.

Reisen ble en suksess for min del. Selve reisemålet var jo helt fantastisk,og det var jaggu meg Lene og. Vi var mange jenter på forskjellige nivå treningsmessig,Lene skaffet seg fort oversikt over målsetningen til alle,og la opp løpet deretter. Jeg fikk personlig mye utfordring fra Lene,og ville bli pushet ekstra hardt da jeg tidligere har holdt meg innenfor komfortsonen hvor jeg trivdes best. Etter å ha blitt motivert under treningen,fikk jeg ekstra mye guts til å gi det jeg hadde igjen,og dette bidro til at jeg etter treningsturen godt kan komme meg ut av komfortsonen på trening. Hun stilte stadig spørsmål og lyttet ivrig til det jeg ville mestre.

Lene er en utrulig flink og ivrig instruktør og pt,hun hadde gode tips på alt fra løping,styrke og mindfullness. Ei jenta med mye positiv energi,og ikke minst er Lene like fin på innsiden som på utsiden.

For meg er det viktig å få tillit til instruktøren, og med den spreke kroppen Lene har skjønner man kjapt at hun har peiling på trening.
Hun har oppnådd itrulig mye i sitt liv,og delte åpenhjertig sine erfaringer.
Takk Lene

Ingrid Fjeldstad bilselger for Indlandet Auto.A/S

Linn B Søby – Hudpleier og muskelterapeut

Linn B Søby

Jeg ble med på tidenes tur med Lene til Miami !! Vi hadde det kjempe gøy!! Trente to ganger om dagen. Lene er veldig flink til å tilpasse hver enkelt og se når hun kan presse på litt sånn at vi yter Max. Hun fikk også øynene mine opp for mental trening, se sammenheng mellom prestasjoner og det mentale. Blir gjerne med på flere turer med Lene!! Hun er utrolig inspirerende og veldig hyggelig .

Linn b. Søbye hudpleier /muskeltetapaut.

Tina Hellstrøm – Butikk / lagermedarbeider

Tina Hellstrøm

Jeg var så heldig og få bli med på treningscamp med Lene til Miami, og det ble en opplevelse jeg aldri vil glemme. Jeg er mamma til 3 , og har vært langt nedi kjelleren, så denne turen gav meg en skikkelig boost i riktig retning! Jeg lærte så utrolig mye av Lene. Hun har en helt unik evne til å forstå deg. Hun spør og graver og er interessert i å hjelpe akkurat deg, på den aller beste måten. Vi var 12 jenter på denne turen, med forskjellige mål og nivå, og hun er så dyktig på å puche deg, så du yter ditt aller beste.
Jeg har blitt en mye bedre utgave av meg selv, både psykisk og fysisk, og jeg elsker det! Jeg har ofte Lene sin stemme i hodet når jeg er på trening, og negative tanker om meg selv er det slutt på. Det å føle seg Bra Nok, er en fantastisk følelse, og noe Lene er utrolig opptatt av å videreformidle, og det er hun dyktig på!
Jeg anbefaler alle å bli med på en treningstur med Lene, da det gir enn så utrolig mye. Jeg har fått gode venninner på turen, og vi holder kontakten, og flere av de skal jeg møte igjen i September, da vi skal løpe "10 for Grethe" under Oslo maraton :) Mitt første løp, noe jeg gleder meg veldig til!! Og det er så godt med støtten jeg får av Lene underveis :)
Du har virkelig et stort hjerte Lene, og jeg er så takknemlig for at du er blitt en del av mitt liv ♡Bjørn Fredriksen – Manager

Bjørn Fredriksen

Takk for en fantastisk reise Lene. Etter å ha vært fraværende fra trening og mye kos var ikke formen som ønsket. Jeg møtte Lene hos noen felles bekjente der hun fortalte om hva hun hadde oppnådd med kundene sine, og jeg ble fort nysgjerrig på hva Lene kunne hjelpe meg med.

Det første jeg merket meg var at Lene var veldig fokusert og ønsket motiverte kunder. Dette passet meg veldig godt, og jeg satte meg som hovedmål å redusere vekten med 20 kilo. Ut fra dette hovedmålet satte Lene opp treningsprogram og forslag til endring av hva og hvor mye mat man bør ha (livsstilendring). Kombinasjonen av endrede matvaner og trening ga raskt resultater.
Jeg opplever Lene som tydelig og klar, og det har vært med på at jeg har prioritert i forhold til å sette av tid og ikke minst at vi trener når vi er på trening. Treningen har alltid vært lystbetont og mye av årsaken har vært at Lene har lagt opp til mange ulike øvelser og vært flink til å rettlede under veis. Jeg har lært meg å pushe meg mer, og ordene fra Lene, «du klarer to til» har blitt med på min egentrening. Min erfaring er at man presser seg mer med PT (Lene), og det gir raskere resultater..

Det har vært lett å spørre Lene om tips og jeg har fått god oppfølging hele veien. Dette innebærer skryt og «heiarop» når det er fortjent, og tydelighet når hun forventer mer innsats.
Etter seks måneder er vekten gått ned med 20 kilo. Jeg føler meg piggere, sterkere og ikke minst lysten til å fortsette. Igjen, takk for en fantastisk reise Lene, jeg har fått veldig god oppfølging av deg.

Børge Kraft-Pettersen – Dealmaker

Børge Kraft-Pettersen

Jeg trengte å forbedre min fysikk da jeg tok kontakt med Lene Alexandra og jeg endte opp med å gjøre en fullstendig livsstilsforbedring osm har forbedret alle aspekter av mitt liv. Jeg kom i form og deltok i et triathlon, mistet 20 kg og ble mer markert etter å ha endret mitt kosthold. Men de beste resultatene fikk jeg ikke bare i gymet. Jeg har styrket min selvfølelse og jeg er nå mer ydmyk som person. Jeg er i mitt livs beste form og det tror jeg ikke hadde vært mulig uten Lene Alexandra som min livsstilscoach.

Trude Hauge Knudsen

Trude Hauge Knudsen

Nå er det i underkant av 3 uker siden jeg kom hjem fra Mallorca. En ferie og opplevelse jeg aldri kommer til å glemme. I løpet av den uka vi var der, sugde jeg til meg hvert eneste ord - fra både deg og de andre jentene. Jeg har trolig lært mer på den uken, enn de siste 10 årene.
Ditt fokus på 'at man kan hvis man vi og man klarer mer enn man tror - ikke sløs bort tiden, og ta sjanser' er livsviktig. Din historie er rørende.
Jeg syns jeg har det ganske greit. Men nå runder jeg 31 i år, og ganske greit er ikke bra nok. Jeg fortjener å ha det fantastisk! Hvis jeg er så heldig at jeg lever til jeg er 80, skal jeg bruke de siste 50 årene mine på å oppnå akkurat det. De siste to ukene har jeg grublet mye, og funnet inspirasjon og motivasjon på steder jeg ikke har lett før, og hos mennesker jeg ikke har snakket så mye med tidligere.

Uten at jeg var klar over det, så reiste jeg fra Mallorca med mer selvtillit og troen på at jeg KAN. Jeg KAN gjøre det jeg vil! Jeg må jobbe hardt for og oppnå det, ting faller ikke bare i fanget mitt lengre - nå er det på tide å brette opp ermene!

Jeg har funnet godfølelsen min.

Takk for alt du har gitt Lene, du gir mer enn du er klar over!

Merete Lockert Midtgård – Educational Manager

Merete Lockert Midtgård

Påsken 2013 så jeg tilfeldigvis at Lene Alexandra skulle arrangere GET FIT BEFORE SUMMER-kurs sammen med Roger Holmedal. Wow tenkte jeg – dette vil jeg være med på! Så var det bare å sende en sms til ei venninne som jeg viste trengte en ny start om hun vil være med og svisj var vi påmeldt. Som tidligere svømmer og medlem av treningssenter siden 1996 så har jeg mer eller mindre alltid trent og følte virkelig at tiden var moden for noe ny input. Ukene på kurs var fantastiske – vi ble veiledet, målt, utfordret og tatt vare på av 2 fantastiske mennesker. Jeg opplevde Lene Alexandra som streng, klok og målbevisst samtidig som hun hadde stor omsorg og var forståelsesfull ovenfor oss på kurset. Kurset ga meg enormt mye – både når det gjelder hva som er viktig for meg og at jeg faktisk er bra nok som jeg. I tillegg gikk jeg ned noen kilo og ble fastere i kroppen. Jeg lærte mye om kosthold og skjønner bare mer og mer hva kroppen vil og ikke minst hva den ikke vil ha – selv om det til syvende og sist handler om balanse. Kurset har også lært meg at det ikke nytter å straffe seg selv med dårlige tanker i forhold til når man har spist ”dårlig” mat eller man føler man har trent for lite – da er det bare å hive seg rundt å gjøre noe med det. Lene Alexandra lærte meg også en magisk setning som ofte er med meg i hverdagen – du må gjøre de tingene ut ifra de målsettingene du har satt deg! Som en stor bonus ble men i tillegg kjent med nye mennesker som man fortsatt har kontakt med den dag i dag.

Kurset ga meg så mye at jeg satt meg et veldig høyt mål for sommeren 2014 – nemlig å gjennomføre Haugesund Ironman 70.3!

Siw Skjervold – Press Relations

Siw Skjervold

Jeg var så heldig å få plass på Lene Alexandra og Roger Holmedals GET FIT BEFORE SUMMER gruppe, og det har virkelig gitt meg energi og motivasjon til å fortsette med målrettet trening- og kosthold. Jeg har trent jevnt i mange år, men egentlig ikke fått så mye igjen for det av energi, eller følelsen av å kjenne at jeg var i form. Motivasjonen blir jo ikke bedre med det. Tilfeldigivs kom jeg over dette konseptet og meldt meg på, for var det noen som kunne gi meg en skikkelig spark bak så var det disse to ekspertene. Lene Alexandra og Roger ga oss god innføring av at trening, kosthold og målsetting høre sammen for å få resultater. Kan si det ble en litt "aha" opplevelser for meg på enkelte ting. Vi fikk programmer og ble fulgt opp underveis og på samlinger. Energien i gruppen var veldig bra, og alle var flinke til å dele erfaring og motivere hverandre hele veien. En utrolig bra gjeng! Jeg er så glad for at jeg fikk være en del av denne gruppen, og jeg nådde målet mitt og vel så det. Det har gitt mersmak på trening og bevistgjøring av kostholdet mitt. Ikke minst målsetting, og hvordan nå målet mitt og komme meg ut av komfortsonen min. Det er faktisk blitt en del av min livsstil og det er gøy! Lene er utrolig inspirerende, motiverende og hun sier klart fra. Hun er god på å veilede-, pushe- og heie på deg :)

- Siw Skjervold, presseansvarlig Nordisk Film Distribusjon AS

Sara K. Kreilisheim – Assistant

Sara K. Kreilisheim

Tidlig I april la Lene Alexandra ut et bilde på Instagram som reklamerte for noe som het Get Fit Before Summer. Hun og Roger Holmedal, personlig trener ved Optimal Trening, skulle hjelpe en gjeng å komme i form! Jeg gikk umiddelbart inn på bloggen hennes, for å lese mer om dette, og det virket veldig interessant! Vi utvekslet noen mailer, og jeg bestemte meg for at dette MÅTTE jeg være med på! Det var kun 10 plasser, så lange tenketiden fikk jeg ikke. Min treningsbakgrunn er; vært medlem på treningssenter i 14 år, og har trent styrke/kondisjon regelmessig uten noen spesielle opphold, alt fra 4-6 ganger i uken.

Etter jeg fikk påvist lavt stoffskifte for snart tre år siden, har jeg ikke vært helt fornøyd med meg selv og kroppen min. Kan ikke si at jeg var i kategorien overvektig, men jeg merket godt at forbrenningen ikke var den samme lenger.

Selv om jeg alltid har hatt et bevisst sunt kosthold, så har progresjonen stagnert de siste årene, noe som ikke er motiverende når man trener styrke.
Derfor, med tilbud om trenings- og kostholdsprogram, samt oppfølging, tenkte jeg at dette måtte være noe for meg! Og det var det! Vi var en super gjeng på 10 personer alle med ulik bakgrunn, med en stor interesse for trening. Vi møttes hver 3. uke, for individuell oppfølging, deling av erfaring mht mat, hvordan treningen hadde gått, og eventuelle utfordringer vi hadde støtt på. Lene Alexandra har virkelig vært en motivator for meg! Bare ved å følge henne på Instagram, gir hun meg masse inspirasjon og motivasjon til en sunn, balansert livsstil. Makan til kunnskapsrik, fornuftig, klok dame, skal du lete lenge etter!

Jeg er så glad for at jeg fikk en av de ti plassene, for jeg har aldri følt meg bedre! Jeg har blitt sterkere, fått bedre kondisjon, og lavere fettprosent – akkurat det jeg ønsket å oppnå! Jeg har funnet riktig balanse for meg, og jeg er så takknemlig <3 Tusen takk!

Kenneth Arvesen – Business Manager

Kenneth Arvesen

Jeg kom til Lene og tenkte at jeg hadde en bra fysikk. Gjennom coaching og trening har jeg endret fra en gym bums til en triathlet. I erfarte at min selvfølelse ble forbedret. Jeg føler meg mer selvsikker både på jobb og ellers i livet. Jeg har blitt en bedre versjon av meg selv!

Ine Pettersen – Webdesigner

Ine Pettersen

Etter mange år med skader, trening uten resultater, dårlig selvtillit, sosial angst og følelsen av å gå rundt meg selv i sirkler, så var jeg klar for en solid livstilendring. Mitt hovedfokus ved siden av styrketrening og en strammere kropp, er psykisk helse - slik at jeg kan prestere bedre på golfbanen, på jobb og livet generelt. Lene har hjulpet meg med å finne tilbake gleden ved å være meg på alle arenaer i livet. Lene tror på meg og mitt potensiale og nå gjør jeg det også. Den innsikten og forståelsen Lene har av livet gjør at hun er full av omtanke, ydmykhet, engasjement og en herlig råskap. Beinharde treningsøkter og mental trening har gitt meg en mestringsfølelse og en ny glød jeg kun har drømt om. Lene Alexandra er på mitt lag and the sky is the limit!

Jon Lundemoen – Stylist

Jon Lundemoen

Jeg startet og trene med Lene i desember 2012 og det har vært fantastisk. Lene tok seg tid til å forstå mine mål og la opp en plan som passet meg perfekt. Jeg lærte mye og hun hjalp meg så jeg kunne gjøre en del av treningene hjemme. Lene er en jente som er lidenskapelig opptatt av det hun gjør og med kunden i fokus. Jeg måtte desverre sette treningen på hold siden på grunn av jobb og flytting, men jeg har lært så mye at jeg nå kan klare å trene på egenhånd uansett hvor jeg er i verden. Om du ønsker et solid og effektivt treningsprogram bør du kontakte Lene.

Frode Eilertsen – The Norwegian Military

Frode Eilertsen

Jeg startet å trene med Lene siden jeg hadde mistet min motivasjon og jeg fikk nesten ikke noe ut av treningen min. Lene fikk jeg til å tenke annerledes på nesten alle områdener innen trening og kosthold. Hun fikk jeg til å gå utenfor komfortsonen og sette mål jeg aldri hadde trodd jeg skulle nå. Nå har jeg trent fokusert og gjennomført et triathlon. Lene er er god på å lese meg og få maks ut av hver time. Det er veldig motiverende å ha en trener som er så interesert i meg når jeg er i ferd med å nå mine mål.

Elisabeth Svendsen – HR Manager

Elisabeth Svendsen

Lene Alexandra har vært min PT siden juni 2012 og er en fantastisk PT! Hun er så mye mer i tillegg og det gjøre henne til en helt unik og spesiell PT. Hun ser hele menneske, er 100 % tilstede og får meg til å føle meg verdifull – kan man ønske seg mer?

Jeg er gruppetreningsinstruktør, har trent i flere år, trener variert, så man kan vel si at jeg er i god form. MEN, og det er et stor men, det med styrketrening har alltid vært mildt sagt kjedelig. Etter at jeg begynt med LA som min PT, har jeg ikke tenkt den tanke en eneste gang.
Det å trene med henne er som å være med i «71 grader nord» - du vet aldri hva du får som oppgaver, hvor langt de er eller hvor tøffe dem er og det er helt supert!

NÅ har jeg sprengt grenser, gjort ting som jeg ikke hadde drømt om en gang og jeg har fått mange god opplevelser av mestring. Og det beste av alt jeg er blitt sterkere enn noen gang.

Trine Nilsen – Drug consultant

Trine Nilsen

Selv etter å ha jobbet 20 år i rus og psykiatri hadde jeg aldri trodd at det var mulig å gjennomgå en så stor endring løpet av et år. Med ved trening og coaching av Lene alexandra lærte jeg at alt er mulig. Jeg er i bedre form enn noensinne og selv min lege er imponert. Etter mange forsøk på å finne en løsning på min ødeleggende livsstil som har gitt meg høyt blodtrykk, sukker avhengighet og depresjon møtte jeg endelig Lene Alexandra. Hun visste hva som måtte til for at jeg skulle endre livsstil. Det er takket være hennes kunnskap, ydmykhet, ærlighet, empati og varme at jeg nå kan si at jeg har gått ned 20 kg, jeg føler glede inni meg og jeg har noe å gi andre mennesker

Dennis Storhøi – Actor

Dennis Storhøi


I´ve had PTLA as my personal trainer since October 2011. It is a tough ride to get mind and body above the comfort zone, but with strong support from PTLA, we´ve managed to strengthen the physical and not least my mental side which provides a positive attitude towards nutrition, lifestyle and rhythm. PTLA is very conscious along the way and follows the routine 100%. By this I feel taken care of, and a bonus is that she through her professionalism makes you push limits you didn´t know existed. I´ve lost a lot of “dead weight”, and strengthened the whole body. In my line of work there are physical challenges, but not least mental ones, and PTLA has strengthened them all. This affects choices in life and I feel that I have gained a positive strength by all of this. PTLA is really interested in all aspects of a person and she will be a very skilled coach for anyone that wants to develop themselves!

Aina Margrete Olsen – Manager

Aina Margrete Olsen

Lene, you have thought me that nobody is perfect, and that perfect is not a goal. You Lene, have provided me with the importance of believing in yourself. Thanks to you and your attitude I have achieved so much more than just measurable results! Loss in body fat and increased muscle mass that was my main goal, this is now just a bonus.

Kristine Elverhøi – Selger

Kristine Elverhøi

Jeg ble kjent med Lene via Stay Fit & Happy kurs for et år siden. Det var her min totale endring som et menneske startet. Jeg har alltid trent og vært i ok form, så derfor hadde jeg høye forventninger og målene skulle nås.

To uker ut i kurset måtte jeg stoppe helt opp – puste dypt - gi etter og faktisk innrømme at jeg ikke levde i trå med meg selv. Lene stod ved min side, støttet – lyttet – ga råd – motiverte, Lene lærte meg masse! Det viktigste er å følge mitt hjerte, la min indre stemme snakke og ta hensyn til min kropp & sjel! Det å lære seg kontroll, egne grenser og helse – mental helse er viktig!

Når man er i trå med seg, blir livet så mye bedre & enklere. Kropp & sjel for et kick, treningen blir motiverende, sunt kosthold blir et must.
Bonuset er at kroppen min er meget trent og fit + jeg føler meg så mye bedre!

LA Lifestyle er en livsstil – min favoritt!

Jeg har aldri vært så lykkelig noen gang i hele mitt liv. Lene startet min totale endring og jeg elsker meg selv nå, det gjorde jeg ikke før.

Maria Fabiola Midseim

Maria Fabiola Midseim

September 2013 meldte jeg meg på " Stay fit & happy " gråt kvalt, sliten & utfor å tenkte kun livstilsendring.
Trening & mat var bousen jeg fikk med på kjøpet. Treningen ville jeg bruke som terapi og maten fikk gå som det gikk.

På 12 uker kjente jeg at med de verktøyene Lene Alexandra hadde gitt meg så følte jeg meg som en ny flott Maria
da jeg hadde funnet min indre og ytre balanse / ro for første gang i mitt 40 år lange liv.
Jeg var mer bevist, bevistgjøring på positiv energi med " metime " være med mennesker som gir meg positiv glede / gleder og synliggjøre for meg selv at jeg er BRA NOK og stolt av mine valg & avgjørelser og blitt en bedre / tøffere og besvist meg.

Dette har jeg oppnådd med hard arbeid og bevistgjøring ovenfor meg selv at med disse endringene blir jeg en bedre utgave av meg selv,
og ser nå 6 mnd etter at jeg er en ny "fit, forty, fabulous & happy" Maria som har klart livstilsendringen med god feedback av Lene Alexandra "Stay Fit & Happy" jentene og ikke minst min kjære samboer Morten som har vært der hele veien.

Takker for den herlige oppmerksomheten din og de flotte verktøyene du gav meg på veien til "FRIHET & MOT TIL Å FØLGE MINE DRØMMER" LA LIFESTYLE v/ Lene Alexandra.

Når det gjelder min mål er jeg nå i en prosess for å komme i gang, og ila 2014 så har jeg begynt drømmene.