Coaching

Jeg tilbyr ulike coachingprodukter, både i form av fysiske timer og oppfølging over nett.

Hvem kan trene med meg?

Styrketrening:

Min spesialitet er innenfor styrketrening, og jeg jobber mye med folk som er glad i styrketrening og ønsker å utvikle sin styrke og/eller muskelmasse og fysikk. Mange som kommer til meg ønsker å se bra ut! Jeg jobber også med personer som er helt nye til styrketrening, men som ønsker få inn en god teknikk fra dag én så de unngår skader og kan danne et godt grunnlag.

Coaching/ mental trening:

Jeg kan være en god samtalepartner for deg og jeg liker fasilitere deg i en endringsprosess på vei mot et konkret må. Jeg synes det er spennende å løse problemer. Jeg er en god sparringspartner som kan hjelpe deg å se ulike saker fra andre perspektiv og få deg til å se flere muligheter. Mange kommer gjerne til meg når de har mistet seg selv litt eller er i en endringsprosess og trenger stake ut kursen videre eller mennesker som trenger bli tøffere og mer selvsikre for å tørre kaste seg utenfor komfortsonen og følge sin drøm eller jobbe beinhardt for å nå sine mål.

Interessert?
Send meg en e-post til la@lenealexandra.com eller kontakt meg via interesseskjemaet på kontaktsiden, så kommer jeg tilbake til deg med mer informasjon. Still gjerne konkrete spørsmål om det er noe spesielt du lurer på. Fortell meg gjerne kort hvem du er og hva målet ditt er så kan jeg komme med et passende tilbud skreddersydd for deg.

Jeg tilbyr både fysiske timer i Oslo og oppfølging over nett. De fleste av mine kunder har coachingpakker som inkluderer personlige treningsprogrammer og tett oppfølging over nett, og dette kan kombineres med fysiske coachingtimer.

Jeg har ikke alltid ledig kapasitet, men om jeg ikke har ledig når du tar kontakt så tilbyr jeg venteliste. Om du er interessert i fysiske timer så er det flott om du tar med litt informasjon om hvilke tidspunker som passer for deg på en normal uke, slik at jeg lettere kan finne ut om jeg har kapasitet til deg.