Mål framgang! 

Når du har satt deg et mål er det viktig å legge en plan og følge den! Selvfølgelig kan det dukke opp utfordringer du ikke var forberedt på og da må du bare evaluere underveis og forsøke så godt du kan å holde planen. Men det er lurt å ha en plan i bunnen. Da er du bedre forberedt og takler eventuelle humper i veien bedre enn om du tok alt på sparket.

Nå som jeg følger et fast programmet med et spesifikt mål som er 21.januar 2016 i LOs Angeles fører jeg treningsdagbok og skriver ned kg på vekter jeg trener med + antall reps. Jeg måler meg også jevnlig med målebånd, veier meg og tester med fettklype + at jeg har 100% kontroll på hva jeg spiser.

Dette er ikke noe stressmoment for meg. Faktisk trives jeg veldig godt med og ha orden og struktur på denne måten siden jeg liker å ha kontroll da det gir meg en form av trygghet og mestring som igjen gjør at jeg føler meg bra. Det å ha disiplin og være tro mot meg selv gir meg økt selvrespekt <3

Det er lurt å notere ned detaljer i treningsdagboken. Da kan du analysere og forstå hva som funket/ ikke funket og hvorfor. Dette kan du lære mye av.

Hvordan skal du forresten måle resultater om du ikke skrev ned utgangspunktet og framgang underveis? Og det er viktig å ta eierskap til sitt eget mål. Ikke la ansvaret hvile i andres hender. Selv ikke når du trener med personlig trener. Noter ned og vær interresert i din egen framgang!

Det er viktig å føle mestring. Det gir økt selvtillit og dermed mer balanse mellom ditt indre og ytre.

Så bruk treningsdagbok om du mener alvor med treningen din og er opptatt av resultater!